III Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych
„Przeboje Kulinarne Europy”
8-10 marzec 2002 r.
W III edycji konkursu brało udział 16 szkół gastronomicznych:
Lp. |
Nazwa szkoły |
Miejscowść |
1 |
Zespół Szkół |
Bukowno |
2 |
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych |
Cieszyn |
3 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Dobczyce |
4 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Gorlice |
5 |
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 |
Kraków |
6 |
Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 |
Kraków |
7 |
Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego |
Kielce |
8 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Krosno |
9 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Krościenko |
10 |
Zespół Szkół |
Nowy Sącz |
11 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Rzeszów |
12 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Sucha Beskidzka |
13 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Tarnobrzeg |
14 |
Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych |
Tarnów |
15 |
Zespół Szkół Zawodowych |
Wadowice |
16 |
Zespół Szkół Hotelarsko-Turystycznych |
Zakopane |
Laureatami konkursu zostali:
I miejsce - Halina Per - ZSHT Zakopane
II miejsce - Maciej Bujakowski - ZSG nr 1 Kraków
III miejsce - Małgorzata Kędzior - ZSZ Cieszyn