Edycja Data/rok szkolny Hasło przewodnie Czytaj więcej
I  17-19.III.2000  „Potrawy galicyjskie” więcej
II  16-17.III.2001  „Kuchnie regionalne” więcej
III  8-10.III.2002  „Przeboje kulinarne Europy” więcej
IV  7-8.III.2003  „Moja specjalność” więcej
V  4-6.III.2004  „Potrawy literatury pięknej” więcej
VI  4-5.III.2005  „Kulinaria przyszłości” więcej
VII  10-12.III.2006  „Kuchnia bliżej natury” więcej
VIII  9-11.III.2007  „Półwiecze tradycji kulinarnych” więcej
IX  22-23.II.2008  „Wbrew regułom i kanonom” więcej
X  20-23.III.2009  „Młodzi łowcy smaków” więcej
XI  5-7.III.2010  „Polskie inspiracje kulinarne” więcej
XII  4 - 6.III.2011  „Specjalności kulinarne" więcej
XIII 9 - 11.III.2012 „Przysmaki europejskich piłkarzy” więcej
XIV 1-3.III.2013 „Gotuj z pasją i fantazją” więcej 
XV 28.02.-1.03.2014 „Kuchnia z widokiem na Kraków” więcej
XVI 6–8.III.2015 "Nowohucki tygiel kulinarny" więcej
XVII 4-6.III.2016 „Polska Wielkanoc" więcej
XVIII 3-5.III.2017

„Podróż przez smaki”

więcej