III Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych
„Przeboje Kulinarne Europy”
8-10 marzec 2002 r.
Lp. | Nazwa szkoły | Miejscowść |
1 | Zespół Szkół | Bukowno |
2 | Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych | Cieszyn |
3 | Zespół Szkół Zawodowych | Dobczyce |
4 | Zespół Szkół Zawodowych | Gorlice |
5 | Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 | Kraków |
6 | Zespół Szkół Gastronomicznych nr 2 | Kraków |
7 | Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego | Kielce |
8 | Zespół Szkół Zawodowych | Krosno |
9 | Zespół Szkół Zawodowych | Krościenko |
10 | Zespół Szkół | Nowy Sącz |
11 | Zespół Szkół Zawodowych | Rzeszów |
12 | Zespół Szkół Zawodowych | Sucha Beskidzka |
13 | Zespół Szkół Zawodowych | Tarnobrzeg |
14 | Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych | Tarnów |
15 | Zespół Szkół Zawodowych | Wadowice |
16 | Zespół Szkół Hotelarsko-Turystycznych | Zakopane |
Laureatami konkursu zostali:
I miejsce - Halina Per - ZSHT Zakopane
II miejsce - Maciej Bujakowski - ZSG nr 1 Kraków
III miejsce - Małgorzata Kędzior - ZSZ Cieszyn