Poprzednie edycje
Edycja | Data/rok szkolny | Hasło przewodnie | Czytaj więcej |
I | 17-19.III.2000 | „Potrawy galicyjskie” | więcej |
II | 16-17.III.2001 | „Kuchnie regionalne” | więcej |
III | 8-10.III.2002 | „Przeboje kulinarne Europy” | więcej |
IV | 7-8.III.2003 | „Moja specjalność” | więcej |
V | 4-6.III.2004 | „Potrawy literatury pięknej” | więcej |
VI | 4-5.III.2005 | „Kulinaria przyszłości” | więcej |
VII | 10-12.III.2006 | „Kuchnia bliżej natury” | więcej |
VIII | 9-11.III.2007 | „Półwiecze tradycji kulinarnych” | więcej |
IX | 22-23.II.2008 | „Wbrew regułom i kanonom” | więcej |
X | 20-23.III.2009 | „Młodzi łowcy smaków” | więcej |
XI | 5-7.III.2010 | „Polskie inspiracje kulinarne” | więcej |
XII | 4 - 6.III.2011 | „Specjalności kulinarne" | więcej |
XIII | 9 - 11.III.2012 | „Przysmaki europejskich piłkarzy” | więcej |
XIV | 1-3.III.2013 | „Gotuj z pasją i fantazją” | więcej |
XV | 28.02.-1.03.2014 | „Kuchnia z widokiem na Kraków” | więcej |
XVI | 6–8.III.2015 | "Nowohucki tygiel kulinarny" | więcej |
XVII | 4-6.III.2016 | „Polska Wielkanoc" | więcej |
XVIII | 3-5.III.2017 |
„Podróż przez smaki” |
więcej |