See other templatesSee other templates

Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych

Organizatorem Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych jest Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie - os. Złotej Jesieni 16 we współpracy...

Czytaj więcej ...

Historia konkursu

Pomysł Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych narodził się w 1999 r. Głównym celem było podnoszenie kwalifikacji uczniów kształcących się w zawodzie kucharza...
 
Edycja Data/rok szkolny Hasło przewodnie Czytaj więcej
I  17-19.III.2000  „Potrawy galicyjskie” więcej
II  16-17.III.2001  „Kuchnie regionalne” więcej
III  8-10.III.2002  „Przeboje kulinarne Europy” więcej
IV  7-8.III.2003  „Moja specjalność” więcej
V  4-6.III.2004  „Potrawy literatury pięknej” więcej
VI  4-5.III.2005  „Kulinaria przyszłości” więcej
VII  10-12.III.2006  „Kuchnia bliżej natury” więcej
VIII  9-11.III.2007  „Półwiecze tradycji kulinarnych” więcej
IX  22-23.II.2008  „Wbrew regułom i kanonom” więcej
X  20-23.III.2009  „Młodzi łowcy smaków” więcej
XI  5-7.III.2010  „Polskie inspiracje kulinarne” więcej
XII  4 - 6.III.2011  „Specjalności kulinarne" więcej
XIII 9 - 11.III.2012 „Przysmaki europejskich piłkarzy” więcej
XIV 1-3.III.2013 „Gotuj z pasją i fantazją” więcej 
XV 28.02.-1.03.2014 „Kuchnia z widokiem na Kraków” więcej
XVI 6–8.III.2015 "Nowohucki tygiel kulinarny" więcej
XVII 4-6.III.2016 „Polska Wielkanoc" więcej
XVIII 3-5.III.2017

„Podróż przez smaki”

więcej

Konkurs Barmana 2014

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Konkurs Kelnera 2014

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Konkurs Kucharza 2014

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

PolGastro - Profesjonalne Wyposażenie Gastronomii

Polgastro

Patronat medialny

Patronat honorowy

Sponsorzy

Konkurs Barmana

               

Konkurs Kucharza

               

Konkurs Kelnera

Celem Konkursu Barmana jest promocja profesjonalnego barmaństwa, zdobycie nowych umiejętności przez uczniów. Czytaj więcej ...

Celem Konkursu Kucharza jest aktywizowanie młodzieży do doskonalenia zawodowego, a także promowanie młodych adeptów sztuki kulinarnej, którzy mogą pochwalić się swoimi umiejętnościami. Czytaj więcej ...

Celem Konkursu Kelnera jest kultywowanie, propagowanie i pogłębianie wiedzy o polskiej tradycji usługiwania. Czytaj więcej ...